• Home
 • Energie opwekken
 • Zonne-energie

 • Home
  Home Hier kunnen alle blogberichten op de hele site gevonden worden.
 • Categorieën
  Categorieën Toont een lijst met categorieën van dit bericht.
 • Tags
  Tags Toont een lijst met tags die in de blog gebruikt zijn.
 • Inloggen
  Login Inlogformulier

Zonne-energie

Zonne-energie is energie van de zon in de vorm van warmte en licht. Deze energie, samen met secundaire vormen zoals windenergie, getijdenenergie, waterkracht en biomassa, vormt meer dan 99,9% van alle hernieuwbare energie op aarde. De atmosfeer en de magnetosfeer (het magnetisch veld van de aarde) beschermen het leven op aarde tegen het grootste deel van de schadelijke straling die de zon naast licht en warmte eveneens uitstraalt. De hoeveelheid energie die de aarde bereikt, is ca. 9000 maal groter dan de energiebehoefte van alle 7 miljard aardbewoners samen.

Subcategorieën van deze categorie: Techniek, Algemeen, Financieel, Collectief

Het is al weken extreem droog in Nederland en gelukkig hebben we veel zonnige dagen dus de zonnepanelen leveren heerlijk wat kilowatt uurtjes op iedere dag.

...
Laatst aangepast op Doorgaan met lezen
Hits: 476 0 reacties
0

Aanwezig:
Uw naam:
Postcode:
Huisnummer:
Van welke maatschappij neemt u elektriciteit af?:
Hoeveel kWh verbruikt u per jaar?:
Laatst aangepast op
Hits: 884
0

Voor het eerst is de Delftse start-up PHYSEE erin geslaagd om stroomopwekkende ramen te installeren in een commercieel vastgoedproject. De PowerWindows worden geleverd voor het nieuwe kantoor van Rabobank Eindhoven.

Laatst aangepast op Doorgaan met lezen
Hits: 1150 0 reacties
0

Geplaatst door op in Collectief

Wilt u zonnepanelen aanschaffen? Dan komt u op het juiste moment. Zonnepanelen zijn nu namelijk een stuk goedkoper in aanschaf dan enkele jaren geleden.

Laatst aangepast op Doorgaan met lezen
Hits: 3890 0 reacties
0

Geplaatst door op in Techniek

Pebble Green Systems heeft laten weten dat met name installaties in onze wijk te kampen hebben met Grid Fre Fault foutmelding. Navraag bij PGS leverde de volgende reactie op:

"Grid Fre Fault betekent frequentie fout in het netwerk. Enexis is dit aan het uitzoeken. Met KLNE zijn we bezig om de omvormers daar minder gevoelig voor te krijgen. Op het moment dat de omvormer deze melding krijgt schakelt deze uit en start daarna weer op. In de tijd van uitschakelen en opstarten levert uw systeem niet. Verder zitten er aan deze storing geen risico's."
 
We houden je op de hoogte.
Laatst aangepast op
Hits: 3920 5 reacties
0