• Home

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account.

Cooperatie de Blaak


Binnen onze wijk De Blaak is de “Werkgroep Duurzame Energie De Blaak” actief om met u en alle andere bewoners van de wijk te komen tot een energiezuinige wijk. De werkgroep heeft besloten zelfstandig verder te gaan als “Energie Coöperatie De Blaak” en tegelijkertijd de doelstelling te verbreden. 

Leden profiteren van kortingen op energiezuinige producten en kunnen participeren in het project Spinderwind.

» Info+inschrijven 


 

Collectief glasisolatieEnergie de Blaak is gestart met een nieuwe collectieve actie glasisolatie. Een groot deel van de huizen in onze wijk bevat gedateerde beglazing (of enkel of dubbel glas uit de jaren '70/'80).
» Info+Inschrijven

Collectief dakisolatieEen dak zonder isolatie is 1 van de grootste energieverspillers in huis. Met goede dakisolatie bespaar je jaarlijks honderden euro's aan stookkosten en woon je comfortabeler. 
» Info+inschrijven 


 

Warmtebeeld inspectieHeeft u last van tocht of warmteverlies in uw woning? Energie de Blaak biedt u de mogelijkheid tegen onkostenvergoeding met behulp van een professionele infraroodcamera energie- en/of warmteverlies op te sporen. 
» Info+inschrijven 


 

Collectief zonnepanelen

Minister Kamp heeft de salderingsregeling (op jaarbasis word de opgeleverde elektriciteit van uw jaarverbruik afgetrokken) verlengd tot 2023. Wilt u nog optimaal profiteren van deze regeling dan is nu het moment op zonnepanelen aan te schaffen. De coöperatie heeft de kennis en helpt u graag in een collectief. Schrijf nu in voor een vrijblijvende offerte.
» Info+inschrijven 

Collectief warmtepompIn samenwerking met Hoppenbrouwers Techniek is een nieuwe collectieve actie gestart. 
» Info+inschrijven 


 

Energie Coöperatie De Blaak

werkgroep

Energie Cooperatie de Blaak bestaat uit de volgende personen:

Bestuur:
Ruud Zuer (voorzitter)
Hans van Roosmalen (secretaris)
Jan Bertens (penningmeester)

Hans Jager
Harrie Remmers
Frank Verkoeijen
Jan Wijnen
Germa Krist
Ruud Schalkwijk
Florus Hoogendoorn
Henk Sijbring
Kees de Rooy
Han Mescher
Henk Oderkerk

Zij werken belangeloos voor alle wijkbewoners in De Blaak.