Mensen achter de coöperatie

De werkgroep Duurzame Energie de Blaak bestaat uit de volgende leden:

Hans Jager (voorzitter)
Hans van Roosmalen (secretaris)
Ruud Schalkwijk
Ruud Zuer
Harrie Remmers
Frank Verkoeijen
Jan Wijnen
Germa Krist
Marcel van Mun
Florus Hoogendoorn

Zij werken belangeloos voor alle wijkbewoners in De Blaak.

Algemeen

Hier vind u zeer binnenkort de algemene informatie over Energie Coöperatie De Blaak.Tweede Algemene Leden Vergadering Energie Coöperatie De Blaak

Woensdag 28 februari 2018 om 20.00 uur zal de tweede Algemene Leden Vergadering van de coöperatie plaatsvinden. Iedereen is hierbij uitgenodigd, u vindt alle informatie in de documenten hieronder.

Algemene Leden Vergadering Energie Coöperatie De Blaak

Woensdag 28 februari 2018 om 20.00 uur zal de tweede Algemene Leden Vergadering van de coöperatie plaatsvinden. Iedereen is hierbij uitgenodigd, u vindt alle informatie in de documenten hieronder.Tesla beweegt De Blaak

Afgezien van een enkele Amerikaanse president, zijn de meeste mensen wel overtuigd van de urgentie van het klimaatprobleem. Als om te bewijzen dat ook in een Tilburgse wijk die urgentie breed wordt gevoeld, zat het zaaltje van Basisschool De Borne op 4 oktober bomvol. Of was het om te ontdekken wat dat vreemde vervoermiddel precies was?

» Lees verder 


Aftrap: "Aan de slag met je huis"

Vrijdag 9 juni is door wethouder Berend de Vries het startsein gegeven voor de nieuwe campagne "Aan de slag met je huis". Deze campagne is erop gericht om wijkbewoners een nog prettiger woonomgeving te bieden.

Speerpunten van deze campagne zijn:

- Veilig wonen
- Energie zuinig wonen
- Langer thuis wonen
- Gezond wonen

De wethouder startte de campagne door samen met voorzitter van de wijkraad Frans van Dommelen de eerste wensenlijst in te vullen. Komende dagen gaan vrijwilligers (Meld u aan) bij buren langs om zoveel mogelijk wensenlijsten te verzamelen. 


» Lees verder