Informatie n.a.v. Energiecafé Rendement van uw CV-ketel verbeteren

Woensdag 30 oktober jongstleden organiseerde de coöperatie weer een energiecafé. Dit maal over hoe u het rendement van uw CV-installatie kunt verbeteren. Het ging misschien iets te snel of u wilt het verder nog eens rustig na lezen, dat kan.

De hand-out van de presentatie kunt u hieronder downloaden/inzien.

Presentatie voor energie café 30 oktober 2019

En zoals beloofd, alle leden hebben bij ons een streepje voor. Stuur een foto van het typeplaatje van de ketel naar energiecafe@energiedeblaak.nl en wij sturen u de handleiding van uw ketel digitaal toe met daarbij de vermeldingen van de pagina’s waar u de betreffende informatie kunt vinden.

Heeft u interesse in een eventuele bijdrage vanuit de gemeente om uw cv-installatie te laten inregelen, stuur dan ook even een mailtje naar energiecafe@energiedeblaak.nl en wij zetten u geheel vrijblijvend en zonder verdere verplichtingen op de lijst.

In week 45 sturen wij al onze leden een mail met daarin een wachtwoord voor deze website. Nadat u bent ingelogd heeft u toegang tot verschillende hulpmiddelen die wij speciaal voor u hebben ontwikkeld. Met het energiecafé nog in het achterhoofd krijgt u o.a. de beschikking over:

  • Stappenplan voor het meten van uw CV-installatie en een kort advies op basis van de meetresultaten.
  • Berekenen van het benodigde CV-vermogen.
  • Indicatie berekening vermogen paneelradiatoren.
  • Een stappenplan op maat voor het inregelen van uw CV vloerverwarming.

En nog veel meer. Dus zoals we al eerder schreven, coöperatieleden hebben een streepje voor.
Verder kwamen de volgende websites betreffende subsidies aan bod:

Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH)

Investering subsidie duurzame energie (ISDE)

En tenslotte kunt u uiteraard nog altijd lid worden van de coöperatie, vul daarvoor dit formulier in.

 

1 gedachte over “Informatie n.a.v. Energiecafé Rendement van uw CV-ketel verbeteren”

  1. Beste lezer,

    Ik kon de bijeenkomst niet bijwonen ivm met een andere wijkactiviteit, nl een bijeenkomst voor debleden van de buurtpreventie. Ik heb begrepen dat er woensdag een warmtemeter is verstrekt aan de aanwezigen. Zou ik als lid van de coöperatie ook zo’n apparaat kunnen krijgen. Vr groet. Hans van den Heuvel

Plaats een reactie