Energiecafe’s in September en Oktober

Energiecafé
Toehoorders bij het voorgaande energiecafé

Woensdagavond 25 september 2019 organiseren we een Energiecafé volledig in het teken van de Energie Transitie. Onze transitie werkgroep zal dan in klare taal uit de doeken doen hoe de energie behoefte van onze wijk de komende jaren vorm zal krijgen. Wat zijn de betaalbare en haalbare alternatieven waar we rekening mee moeten houden. Binnenkort meer informatie hierover in het wijkblad en op o.a. deze website.

Als in oktober de dagen weer korten en de temperaturen ons naar de kachel verleiden dan heten wij u graag welkom bij een Energiecafé over Centrale Verwarming installaties. Want is uw CV-installatie goed ingeregeld? Bij een standaard onderhouden CV-ketel is dat vaak niet het geval. Met een aantal eenvoudige tips leggen wij u woensdagavond 30 oktober 2019 uit hoe dit beter kan. U bespaard zo niet alleen op de stookkosten, de levensduur van uw ketel verlengt u er ook mee. Binnenkort meer informatie hierover op o.a. deze website.