Word lid van Energie Coöperatie De Blaak

Binnen onze wijk De Blaak is de “Werkgroep Duurzame Energie De Blaak” actief om met u en alle andere bewoners van de wijk te komen tot een energiezuinige wijk. De werkgroep heeft besloten zelfstandig verder te gaan als “Energie Coöperatie De Blaak” en tegelijkertijd de doelstelling te verbreden.

Met de Coöperatie willen we graag verder gaan door u de mogelijkheid te bieden te gaan profiteren van kortingen op energiezuinige producten. Te denken valt aan kortingen op apparatuur zoals wasmachines, koelkasten, vriezers e.d. ,maar ook aan kortingen op hoogwaardige isolatie materialen, kozijnen met glas, spouwmuur en vloerisolatie. Uiteraard zullen er in de toekomst meer producten beschikbaar komen.

Voor 10 euro per jaar bent u lid. Hieronder staat een aanmeldformulier. Heeft u nog vragen dan kunt u een mail sturen naar secretariaat@energiedeblaak.nl. U ontvangt dan spoedig een reactie. Wees welkom!

Ik wil lid worden.
Ik ben 18 jaar of ouder.