Uitnodiging Energie café 13 mei 2019

Maandagavond 13 mei 2019 Energiecafé:

360° graden duurzaamheid wandeling door het huis

Energie Coöperatie de Blaak is terug met het populaire Energiecafé. Op deze avond maken wij een virtuele wandeling door het huis en bespreken wij welke duurzame maatregelen u kunt treffen.

Deze avond komen maatregelen, van klein tot groot voorbij, die uw energieverbruik kunnen terugdringen en vaak comfort verhogend zijn. Onderwerpen welke de revue passeren zijn onder andere; Isolatie, Warmwater-voorzieningen, Verlichting, Verwarming, Opwekking middels zonnepanelen.

Ook zal deze avond de vernieuwde website worden gelanceerd. Een website met informatie over energiebesparing en adviezen over duurzame energie voor onze wijk.

Wees welkom: Maandagavond 13 mei om 20:00 uur in het Sport Café, Grebbe 63,
gratis entree.

www.energiedeblaak.nl

Op de rol staan nog de volgende energiecafe’s:

Energiecafé: PV-systemen.
Speciaal voor bezitters van zonnepanelen komen wij dit jaar met een “Hoe haalt u het meeste uit uw systeem, hoe controleert u zelf eenvoudig de werking en hoe onderhoud u uw PV-systeem”.

In het najaar zijn wij er met het Energiecafé:” Wees zuinig op uw Cv-Installatie”. We laten u die avond zien met welke, vaak eenvoudige, maatregelen u uw comfort kunt verbeteren en uw verbruik kunt terugdringen. Mogelijk verlengt u daarmee ook de levensduur van uw systeem.